YALINTAŞ’TA KAN DEĞİŞİMİ

0
329

Efsane kaptan, teknik adam olarak geri döndü.

Bursa 1. Amatör Küme ekiplerinden Yalıntaş Gençlik Spor’da teknik direktör değişimi yaşandı. Son haftalarda istikrarsız bir görüntü çizen sarı-lacivertli kulübün başına Levent Çeri getirildi. Mustafakemalpaşa’yı Bursa 1. Amatör Küme 5. Grup’ta temsil eden Yalıntaş Gençlik Spor’da kan değişimi yaşandı.

Bu sezon çıktığı 5 maçtan yalnızca bir galibiyet alan, iki beraberlik ve iki yenilgiyle 5 puanla 7. sırada bulunan Yalıntaş, teknik direktör Çetin Durak ile yollarını ayırdı. Sarı-lacivertli takım, kulübün efsane kaptanlarından Levent Çeri ile sözleşme imzaladı. Çeri, takımın başına çıktığı ilk maçta, geçtiğimiz hafta kendi evinde Erikli Gücü ile 1-1 berabere kaldı.

‘HOCAMIZ YUVASINA DÖNDÜ’

Genç teknik adamla sezon sonuna kadar sözleşme imzaladıklarını belirten Yalıntaş Spor Kulübü Başkanı Samet Karanfil; “Kariyerinde Kanalboyu Demir ve Nilüfer Spor da şampiyonluklar yaşayan kulübümüzün efsane kaptanı aramıza katıldı. Yuvasına bu kez teknik direktör olarak dönen hocamıza başarılar diliyorum. Kalplere atılan bu imzanın hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Önceki hocamıza kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

‘U-18’DE DE VARIZ’

Yalıntaş’ın iyi bir takıma sahip olduğuna dikkat çeken Başkan Karanfil; “Önümüzde oynanacak daha çok maçımız var. Kulübümüzü hak ettiği noktaya el birliği ile taşıyacağız. Dün akşam yaptığımız toplantı ile U-18 Gençler Ligi’ne de katılma kararı aldık. Bu takımımızın çalışmalarına da hocamız eşlik edecek. Yalıntaş’ın altyapısı gelecek sezonlarda daha güçlü olacak Potansiyelimize güveniyoruz” açıklamasında bulundu.

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here