Erdem, TJK Yönetiminde

0
449
  1. Dönem Bursa Milletvekili ve Spordan Sorumlu eski Devlet Bakanı Şükrü Erdem, Türkiye Jokey Kulübü’nün (TJK) yönetim kuruluna seçildi.

Daha önce de Türkiye Jokey Kulübü’nün yönetiminde yer alan Şükrü Erdem, geçtiğimiz hafta yapılan TJK Seçimli Genel Kurulu’nun ardından tekrar yönetim kurulu üyeleri arasında yer aldı. TJK seçimlerinde mevcut Başkan Serdal Adalı ile Cüneyt Çalıcıoğlu yeni dönem için yarıştı. İstanbul’daki Yeşilyurt Polat Renaissance Otel’de gerçekleştirilen seçimlerde Serdar Adalı yeniden TJK Başkanlığı’na seçildi.

4.dönemine başlayan Adalı’nın yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; Şükrü Erdem, Adil Mert Kaya, Ahmet Özbelge, Tuban İzzet Aksoy,  Hakan Yücetürk, Gülnur Gülerce, Yedek Üyeler: Can Güven, Yüksel Göktürk, Kerem Alkan, Selman Taşbek ve Faruk Tınaz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here