AKAR SPOR KONGREYE GİDİYOR

0
624

Mustafakemalpaşa’nın köklü spor kulüplerinden Akar Spor Kulübü’nde kongre süreci başladı.

Pandemi nedeniyle oynanmayan 2. Amatör Lig’de Mustafakemalpaşa’yı temsil eden sarı-lacivertli kulüp, 19 Nisan’da olağan genel kurulunu gerçekleştirecek.

Akar Spor Kulübü Başkanı Cemal Şen’de yeni dönemde aday olmayacağını açıkladı.

1989 yılından beri Akar Spor’da farklı görevlerde bulunan, 10 yıl genel kaptanlığını yaptığı kulübün son bir yılda da başkanlığını yürüten Şen, kongrenin 19 Nisan 2021 Pazartesi saat 17.30’da kulüp binasında yapılacağını kaydetti.

85 üyenin bulunduğu kulübün Mustafakemalpaşa’nın spor tarihinde ayrı bir önemi olduğunu ifade eden Cemal Şen; “ 30 yılı aşkın bir süredir çok sevdiğim kulübümün her kademesinde görev aldım. 19 Nisan’da yapılacak kongre de aday olmayacağım. Kulübümüz gelecekte de emin ellerde olacaktır. Yeni gelecek yönetime şimdiden başarılar diliyorum. Akar Spor Kulübümüzü bir taraftar olarak destekleyeceğiz” dedi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here